Kérhető egyetemen dékáni méltányossági kérelem? (bővebben lent)
Sziasztok!
Jelenleg az Óbudai Egyetem RKK hallgatója vagyok és az lenne a kérésem, hogy van egy vizsgás tantárgyam, amiből megvan az aláírásom, de sajnos a vizsgáim soha sem sikerülnek. Nemrégiben már a 4.-en voltam, de az sem sikerült. Attól félek, hogyha elfogynak a lehetőségeim, akkor kicsapnak az egyetemről.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e arra lehetőség, hogy kérjek egy méltányossági kérelmet a dékántól, hogy elfogadják nekem azt a tárgyamat, vagy valahogy töröljék nekem a tantervemből. Valakinek van tanácsa, lehetséges ez, csinált már esetleg valaki ilyet?
Köszönöm előre is! :)
Nem, ilyet sehol nem csinálnak. Ha egy tárgyat el kell végezni, akkor neked is el kell végezned, nem kifogás, hogy nem sikerült.
Méltányossági kérelmet adhatsz be extra vizsgaalkalomért vagy tárgyfelvételért, amíg a hatályos jogszabályok és a HKR megengedi.
https://www.youtube.com/watch?v=tGU3_tsU-aY
Meglestem ezt a videót. Komolyan, melyik az a tárgy ami nem megy, kíváncsi vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!