Milyen indokokat sorakoztassak fel a méltányossági kérelembe, ha nem kaptam kollégiumot?
A helyzet az, hogy nem kaptam kollégiumi elhelyezést (egyetem). Nem volt elég nekik, hogy 4 fő él kb 91.000 forintból (édesapám munkanélküli, és van egy kiskorú testvérem), és 142 km-re lakom az egyetemtől, ahova csak 2 óránként jár vonat, és majdnem 2 óra az út. Ezért kérlek benneteket, ha van valamilyen jó indokotok, amivel meggyőzhetném a HÖK tagjait, írjátok le nekem, különben nem járhatok egyetemre. A segítséget előre is köszönöm!
Egy elkeseredett lány
Nem hiszem el (hogy nem adtak helyet).
Milyen egyetem ez, hog ennyire kevés férőhelyük van?-
Esetleg írd be még azt, hogy valamelyik szülőd beteg.
Tesód még kiskorú. Vagy írd be, hogy a nagyszülők is nálatok laknak (tehát hat fő él együtt)
Beírhatod még, hogy/ ha valami nagyon jó pontszámmal
vettek fel, tehát említheted a pontszámod is
(vagy azt már beírtad?) Hátha az meghatja őket
Szia!
Amikor az én lányom jelentkezett a kollégiumra, későn kapta meg az igazolásokat, ezért nem vették fel.
Én nem a HÖK tagjait akartam meggyőzni, hanem írtam levelet az iskola dékánjának.
Ebben leírtam mindent, ami eszembe jutott.
A végére írtam, hogy nagyon szépen kérem, segítsen abban, hogy lányom egyetemre tudjon menni, mert ez minden vágya.
Már nem emlékszem, hogy mit írtam, de nem szégyelltem a problémákat, őszintén megírtam mindent.
És képzeld el, hazaértem a munkából, lányom azzal fogadott, anyu, mit írtál te a dékánnak.
Miért?
Mert kaptunk egy levelet a dékánirodából, hogy felvettek a kollégiumba, az első évben a dékáni alap terhére nem kellett fizetnünk semmit.
Ezért írom neked, ott is emberek vannak, akik átlátják a problémát.
Csak nem szabad ködösíteni, őszintén meg kell írni mindent.
Egy próbát megér. Nálam bevált, próbáld meg, nem vesztesz vele semmit. Esetleg elutasít.
Üdv. Egy anya, akinek a lánya már lediplomázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!