A méltányossági kérelmet minden esetben elfogadják, pozitívan bírálják el?
Figyelt kérdés
Most kaptam meg nemrég az elbocsátó nyilatkozatot és hamarosan leadom a kérelmet a neptunon keresztül.2013. júl. 16. 12:59
1/14 A kérdező kommentje:
elég ideges vagyok miatta
2013. júl. 16. 13:00
2/14 A kérdező kommentje:
ha a képzési idő alatt ez lesz az első ilyen kérelem és a többi tárgyam pedig megvan?
2013. júl. 16. 13:00
3/14 anonim válasza:
nem minden esetben. Én eddig eggyel találkoztam csoporttársam esetében, de azt visszautasították azt hiszem.
4/14 anonim válasza:
Természetesen nem minden esetben fogadják el.
5/14 A kérdező kommentje:
hogy-hogy? te jó ég.......
Nekem az összes többi tárgyam meglett, és most fejeztem be a harmadik évemet.
2013. júl. 16. 13:38
6/14 anonim válasza:
hogy-hogy? ... méltányossági kérelmet nem kötelesek elfogadni, miért lennének?
ha esetedben indokoltnak vélik akkor elfogadják :)
7/14 A kérdező kommentje:
értem, köszi, csak egy kicsit szíven ütött a dolog :(
2013. júl. 16. 13:44
8/14 anonim válasza:
A méltányossági kérvény lényege, hogy a megfelelő szerv méltányosságot gyakorol. Tehát nem alanyi jogon jár, hanem méltányosságból.
Másrészt szerintem ha már elbocsátottak, akkor nem késő egy kicsit méltányossági kérvényt írni? Felénk előtte kell kérvényt írni. Utána már mi alapon? Hiszen nem vagy hallgató, ha elbocsátottak. Vagy valami másról van szó, csak nem jól írtad le?
9/14 A kérdező kommentje:
nekem azt mondta az oktatásszervező hölgy hogy a nylatkozat kézhezvétele után kell elküldeni a neptun rendszeren keresztül a méltányossági kérelmet a negyedszeri tárgyfelvételről és a jogviszony visszaállításával kapcsolatban.
2013. júl. 16. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!