Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » El kezdtem a jogosítványt,...

El kezdtem a jogosítványt, letettem a kresz és elsősegély vizsgát de nem maradt pénzem elkezdeni a vezetést, mit tudnék ilyen helyzetben csinálni?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék nem kéregetni próbálok vagy bármi, és munka a környéken szinte sehol sincs jelenleg. Ha bárkivel ez előfordult légyszi mondjátok el hogyan oldottátok meg, nagyon szeretnék már vezetni.

ma 08:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen munkát elvállalsz, amit csak találsz bármennyi pénzért. Ugyanis ha a sikeres KRESZ vizsgát követő 2 éven belül nem lesz meg a forgalmi, azt is kezdheted elölről (az elsősegélyt nem kell újra csinálni), és az sincs kizárva, hogy további költségeid lesznek. A KRESZ tanfolyamokra ugyanis úgy adnak kedvezményt az autósiskolák, ha náluk vezetsz. Ha egy darab órát se vezetsz le, simán lehet, hogy pár tízezret még rád vernek, bár ez nyilván a képzési szerződéstől függ.

Nyilván nem fogok tudni olyan értelemben véve tanácsot adni, hogy honnan szerezz pénzt, hiszen semmit nem tudok rólad. De jó tanács, legközelebb úgy vágj bele egy alsóhangon nagyságrendileg félmilliós projektbe, hogy a pénz nagy része megvan rá.

ma 08:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy 1# mondja. Meki burger king stb, kis/nagy bolt stb menj be kérdezd meg, hogy alkalmaznának-e és ha igen mennyiért
ma 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!