Miből áll egy elsősegély vizsga?
Az elsősegély nem számítógépes. A beugró az az újraélesztés vagy a stabil oldalfekvés (ketten mentek be egyszerre, egyiknek az egyik, másiknak a másik). Azt be kell mutatni a babán/a másikon. Utána húzol egy tételt, és vizsgabiztostól függ, hogy mennyire részletesen kéri - én pl. nem is tudom, mit húztam, mert nem felmondatta a tételt, hanem kérdezett és válaszolni kellett rá.
Nagyon pörgős, néhány perc az egész.
Pro tipp, ha pesti vagy: NE a Váci útra menj vizsgázni, ott sokkal kekeckedősebb, vállald be, hogy áttotyogsz Budára akkor is, ha kicsit messzebb van. Sokkal normálisabbak. (Ezt nem én mondom, nekünk az oktató javasolta.)
Ha megteheted, érdemes bevállalni a tanfolyamot, a kresszel szemben ez csak néhány órás program, nem igényel nagy ráfordítást, de sokkal többre mész vele, mint az önálló tanulással.
Újraélesztés babán, stabil oldalfekvés, tételhúzás, felelés.
De tényleg kell hozzá a tanfolyam + a Horváth-féle könyv!
Szia! Nekünk 3-asával kellett bemenni, 2-en stabil oldafektetést mutattunk be, 1 pedig újraélesztést. Aztán csere. Közben elég részletesen kérdezgettek is. Utána mindenki húzott egy kártyát, amin 2 tétel szerepelt. Ezeket kellett elmondani. Nálunk a második tételt már nem is kérdezték, mert tudtunk mindenre válaszolni. Az előttünk lévő csapattal több mint fél órát küzdöttek, hogy ne bukjanak meg, több tételt is húzattak velük. Egyébként kb 10-15 percig tartott.
Én az soselsosegély vizsgagaranciás videókurzusát vásároltam meg, bőven elég volt a felkészüléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!