5. választható tantárgy?
Figyelt kérdés
Az egyetem csak bizonyos 5. tantárgyakat fogad el, jelen esetben informatika - ami csak igy van leírva - technikumba járok szoftverfejlesztő és tesztelő szakon, így az lesz az 5. tantárgyam. Na most ez, és az egyetem, amire mennék (PSZK szak) ugye nem szakírányú továbbtanulás, ebben az esetben a szoft. és teszt. vizsga beleszámítható 5. tantárgynak mint érettségi (emelt szintnek számít tudomásom szerint), vagy meg kell csináljam külön az "informatikai ismeretek" érettségit? Tehát elfogadják 5. tantárgynak? BGE elsősorban, de bármelyik másik egyetem is szóba jöhet ahol van PSZK.ma 08:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!