Egyetemen választható hogy melyik órára ülsz be?
Azt persze tudom, hogy vannak kötelező és választható tárgyak, de a kérdésem inkább arra vonatkozik, hogy a kötelező tárgyaknak is vannak különböző időpontjaik ? Tehát ha nekem nem jó a hétfő reggel 9, akkor tartanak mondjuk másnap ugyanarról órát azoknak akik előző napon nem tudtak vagy nem akartak eljönni?
Tudom lehet hülye kérdés, de ez azért merült fel bennem, mert nincs még kész órarendünk, csak egy órarend tervezetet lehet a neptunba rögzíteni, és ha kijelölök egynél több időpontot egy tárgyra akkor nem engedi elmenteni.
"ha nekem nem jó a hétfő reggel 9, akkor tartanak mondjuk másnap ugyanarról órát azoknak akik előző napon nem tudtak vagy nem akartak eljönni?"
Persze... :)))
Nyugodtan hitetlenkedj tovább, hogy ilyen van.
Elméletileg csak akkor veheted fel az órát, ha van szabad időpont az órarendedben. Hogy bejársz-e, azt te döntöd el. Van amelyik tanár elvárja, hogy bejárjanak a diákok, van amelyik nem. Van amelyikre érdemes, van amelyik meg csak időpocsékolás.
Ha van kötelező tantárgy, amelyik nélkül nem folytathatod a következő félévet, akkor nyilván azt vedd fel, és ha egy választhatóval ütközik, akkor sajnos a választható tárgy bukott.
Az a lényeg, hogy a kötelezők meglegyenek, mert különben nem lehet a következő félévet felvenni, és csúszol egy évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!