Rikyy2 kérdése:
2 éves felsőoktatási szakképzésre vettek fel az egyetemen nekem kell e szabadon választható tantárgyat felvennem? Azt tudom hogy a normál egyetemire kell.
Figyelt kérdés
szept. 1. 20:32
2/4 anonim válasza:
Se szakot se kart se egyetemet nem irsz, így nem tudom hogyan vársz választ. Egyébként ahogy az első ember irta ott megtalálod.
3/4 anonim válasza:
ha egyetemen van felsőoktatás, akkor bizony kell.
4/4 anonim válasza:
Foszos vagyok én is. Idén végzek. Felsőoktatási szakképzésen nincs se testnevelés, se szabadon választható tárgyak. Ha nincs nyelvvizsgád, vagy azzal egyelő papírod (emelt angol/német érettségi), akkor egy félévig kell egy kötelezően választható nyelvet (legalábbis nálunk ez van, de nálunk pl. alapszakon is ez van, mert ezért nem kérnek nyelvvizsgát a diplomához).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!