Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Néhány egyetemista miért nézi...

Néhány egyetemista miért nézi le a bölcsészkart?

Figyelt kérdés

dec. 20. 21:45
 21/91 anonim ***** válasza:
0%

#19, senki nem állította, hogy csak szar melójuk lehet... Ha már BTK-t végeztél -bár lehet, hogy a te esetedben ez a Büntetőtörvénykönyv rövidítése-, akkor lehetne annyi szövegértési képességed, hogy ezt kiolvasod a hozzászólásokból (pedig nem is elvontan lettek megfogalmazva). Nem mellesleg egy újságcikk nem is tudom, mióta számít érvelési alapnak.

De maradjunk annál, amit felhoztál; szerinted hány múzeológust képeznek, és hányra van valójában szükség? Ha többet képeznek, mint amennyi kell, akkor bizony lesz, aki kitörölheti a seggét a diplomájával. Ugyanez lehet igaz a többi bölcsészdiplomára is. Míg egy mérnök, egy orvos, vagy egy jogász (igen, ez utóbbi bölcsészszak) azért jó eséllyel meg is fog élni a végzettségéből.

dec. 21. 12:59
 22/91 anonim ***** válasza:
0%
19 a SZAKMA szakképzettséget igényel. Érted, mondjuk tudsz hegeszteni vagy autót szerelni, ilyesmi. Nem az, hogy beszélsz egy idegen nyelven, ami a mai világban már alap. Ez nem szakképzettség.
dec. 21. 13:09
 23/91 anonim ***** válasza:
85%
Én megértem, hogy nem lehet mindenkit kedvelni, de pont azért mert valaki bölcsész? 🥲
dec. 21. 13:14
 24/91 anonim ***** válasza:
0%
23 pont azért, mert felsőbb rendűnek akarja magát láttatni, mert ő kUlTúRáT tAnUl és mŰvElT
dec. 21. 13:15
 25/91 A kérdező kommentje:
Fú de begyöpösödött vagy 24-es
dec. 21. 13:16
 26/91 anonim ***** válasza:
6%
#23, csak az ingyenélőket nem szeretjük, de szerintem máshol sem nagyon tolerálják őket. Már pedig az, aki adófizetői pénzből milliókért tanulja a semmit, aztán mégis a Mekibe megy dolgozni, mert máshova alkalmatlan, az igenis ingyenélő.
dec. 21. 13:17
 27/91 anonim ***** válasza:
15%
25 őszintén örülök a véleményednek:D boldog karácsonyt!
dec. 21. 13:17
 28/91 anonim ***** válasza:
12%
#25, de nem teljesen alaptalan. A sok bölcsész szereti játszani a nem létező eszét is.
dec. 21. 13:19
 29/91 A kérdező kommentje:
Oké, aki szerinted humán beállítottságú akkor mit tanuljon? Mérnökit? Orvosit?
dec. 21. 13:22
 30/91 A kérdező kommentje:
*akkor
dec. 21. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!