Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy szerettessem meg magammal...

Hogy szerettessem meg magammal a kémiát?

Figyelt kérdés
Egyszerűen ki nem állhatom. A tanár meg sem tanítja nekünk rendesen, viszont olyan anyagot kér amit egyetemen vesznek és benne sincs a tankönyvben. Egy szót sem értek belőle, és minden kémia óra előtt görcsben van a gyomrom. Nem sokára tz és teljesen rá vagyok görcsölve, alig értem és már most rettegek. Hogy szerettesem meg magammal a kémiát? Vagy milyen módszerrel tanuljam?

tegnap 20:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%
Sehogy, legyen meg a 2-es aztán kész, majd túl leszel rajta
tegnap 20:31
 2/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nagyon nem jó a kettes. Más esetben nagyon örülnék neki, de idén fontos az átlagom az ösztöndíjam miatt, és minden másból jól állok, csak a kémia nem megy
tegnap 20:33
 3/15 anonim ***** válasza:
Milyen ösztöndíjad?
tegnap 20:36
 4/15 A kérdező kommentje:
Külföldre tanulni. Még épp ezzel a kémia fantasztikus félévi kettessel is benne lennék az átlagban, de több száz diák pályázik rá és így viszont nincs semmi esélyem. És mielőtt leszólnátok hogy nem ez az élet legfontosabb dolga, meg mi van ha nem jön össze, leszögezném hogy nekem ez fontos.
tegnap 20:42
 5/15 anonim ***** válasza:
55%

Ezzel szerintem nem tudsz mit csinálni, van ilyen hogy valami nem megy. El kell engedni.

A továbbtanulásra pedig végtelen lehetőséged van kb, akkor mész máshova ha az nem jön össze

tegnap 20:45
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
Egy jó magántanár segít a dolgon.
tegnap 21:34
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

#6 nem feltétlen

Azt pedig kétlem, hogy egyetemi anyagot vesznek középiskolában.

tegnap 21:35
 8/15 A kérdező kommentje:
7. Apukám orvos, és mondta hogy ez egyetemi anyag. És nincs benne a tankönyvben a tanár külön kidolgozott tételeket hoz be órára, amiket ő ír, és bár van köze a tankönyvhöz, de sokkal több és nehezebb anyag
tegnap 21:41
 9/15 anonim ***** válasza:
55%

#8 nem hiszem, mivel nem tudja mi a kémia tananyag, ha orvos akkor nem tanár, tehát nincs képben a tantervvel. Az egyetemen pedig gyakran a középiskolás anyagot tanítják, mert nem mindenki szuper belőle akit felvesznek, egyfajta felzárkóztatás.

Azt pedig nem hiszem hogy egy külföldi egyetem ezen múlna, mert azokat nem érdekli a magyar érettségi, a jegyek meg pláne nem

tegnap 21:44
 10/15 anonim ***** válasza:
43%
Ami ma az egyetem mondjuk 1. évének anyaga az 25 év múlva már a középiskolai tananyagban szerepelhet. Lehet, hogy édesapád idején még más volt a tanterv.
tegnap 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!