Hogyan szerettesem meg magammal az olvasást?
Ez attól is függ szerintem, hogy milyen műfajú irományokon keresztül "utáltad meg" az olvasást. Én is éreztem már hasonlót, aztán rájöttem, hogy olvasni szeretek, csak a szaktanulmányokat untam meg. Sokszor olvasok a szakirodalom mellé kisebb novellákat, vagy verseket pihenésképpen, hogy pörögjön az agyam, de egyúttal ki is kapcsoljak.
Talán a versek neked is segítenének, sikerélménynek sem utolsók, gyorsan végezni lehet velük, ugyanakkor "tartalmasak".
Ha most kezdtél el újra olvasni, akkor előfordul, hogy nehezebben megy eleinte a koncentráció, velem is ez volt. Ez idővel jobb lesz, hidd el.
Próbáld megtalálni azt a stílust és témát ami téged legjobban leköt. Sok sikert.😊
Célul tüzd ki, hogy naponta olvasni fogsz mindig növekedő oldalt (5-10-15-20 oldalt).
Ha nem teljesíted, visszalépsz az előző oldalakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!