Hogyan iratkozhatok ki a középiskolámból 18 évesen?
Figyelt kérdés
Technikumba járok, most vagyok 12.es, szeretnék átmenni egy esti gimnáziumba, mert az itt megszerezhető szakma felesleges lenne. Nem szeretnék azért itt maradni még egy évet, hogy szenvedjek. Kaptam is időpontot kiiratkozni, csak szüleim munka miatt nem tudnak bejonni. Ofő emiatt visszamondta az időpontot, mert azt mondta ebben szülőnek kell dönteni, bele kell egyeznie neki is. Félek hogy ha kicsúszok a félévből akkor már az estibe nem vesznek át. Viszont szülők már csak januárba tudnának bejonni esetleg, de az sem biztos. Tényleg kell szülő? Mit tudnék csinálni hogy a lehető leghamarabb ki tudják iratkozni?dec. 9. 09:19
1/5 anonim válasza:
Ha nem töltötted még be a 18-at, akkor kell a szülő, felette azt teszel, amit akarsz. Szerintem írásban is nyilatkozhatnak, esetleg két tanúval. És/vagy telefonon.
2/5 anonim válasza:
Ha a szülő nem tud időt szánni a gyerekére, az elég szomorú.
Főleg ha iskolaváltásról van szó.
Ha nem mennek, akkor meg kell várnod a 18-at vagy kirugattatni magad, de az ezutóbbi nem a legjobb opció.
4/5 A kérdező kommentje:
Már betöltöttem a 18at épp ez a probléma hogy a suliban nem engedik hogy szülő nélkül kiiratkozzak
dec. 25. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!