Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá anyukámat,...

Hogyan vegyem rá anyukámat, hogy megengedje, hogy ne kelljen egy napot suliba mennem?

Figyelt kérdés

Légyszi ne oktassatok ki, kitűnő tanuló vagyok, más miatt nem akarok menni suliba, nem azért mert nem tanultam.

Anyukám elég szigorúan veszi a hiányzásokat, és mivel régebben nagy szimulátor voltam (még általános suliban), már szinte sosem hisz nekem:)

Nem kérném hogy ő igazolja, elmennék orvoshoz, azzal már nem lenne gond, csak azzal hogy anyát hogy vegyem rá hogy megengedje

tegnap 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Az egy dolog, hogy Te nálunk sokkal jobban ismered anyádat, de hogy még az okot sem írod le...
tegnap 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:
41%

Mindegy, mi az ok.... suliba márpedig kell menned; az a te MUNKAHELYED; köteles vagy ott tartózkodni minden nap, amikor "munka" van.

Akár nem-tanulás, akár valakivel nem akarsz találkozni, akár vmi ciki pasiügy az ok - a lógás nem megoldás... így kezdődik mindig, hogy csak egy, de akkor ez precedens és jön a többi is!

Ne kezdd el, nézz szembe azzal, amitől félsz

tegnap 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha megkérnéd, hogy igazolja le?

Szerintem ha őszintén elmondanád, hogy mi a szitu, és nem taktikázol (mint régen), az lehet rá is hatást gyakorolna. Anya, tudom, hogy szigorúan veszed az iskolai hiányzást, de nem szeretnék xy napon menni. Légyszíves, leigazolnád nekem? Mert xy miatt. Kitűnő vagyok, pótolni fogok mindent.

2-es: Nem hiszem, hogy soha nem hiányoztál a munkahelyedről, betegség, szabdság vagy bármi miatt. Egy nap hiányzás (igazoltan) nem a világ vége, a szülői igazolások egyébként is erre lennének. És pont abból lesz a hosszútávú lógás, ha erre a szülő rákontráz.

tegnap 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!