Végző évemben járok, de egyszerűen sem egyetem, sem szakiskola nem mozgat semmilyen téren, pedig dolgozni dolgoznék, és ha lenne egy olyan szak ami érdekel, szívesen tanulnék, de nemtudom eldönteni, hogy melyik a kifizetődőbb?
8.
“Vagy ülhetsz bent a kényelmes, fűtött irodában, dolgozhatsz home officeban a diplomáddal, ha olyan munkád van, ami így végezhető.“
Nem dolgoztal olyan munkakorben ugye?… Amikor droid vagy napi 8 oraban, szellemi szalagmunkas.
Ti mind rabszolgak vagy rabszolga palantak vagytok. Nem is erdemeltek mast, amíg nem jottok ra erre.
12.
Nekem magyarazkodsz vagy magadnak? Ha olyan jo lenne a szakmajaban, ha olyan jol keresne vele, akkor nem tanitana. Te is tudod. Mindegy, hidd el, en pont lesz@rom mit csinal a faterod.
Látom nem érted ez hogy működik. Vannak hatalmas cégek az országban,ahol dolgoznak a szakoktatók a tanulók pedig oda járnak ki gyakorlatra ott tanulnak, nem egy iskolában tanítanak.Hogyan lehetne szerinted tanteremben bemutatni a munkát? Ha senki se lenne szakoktató akkor hogyan lennének új autószerelők? YouTube?
De olvasva a kirohanásod neked édes mindegy lenne ki mit ír. Bárki írhatna bármit. Itt befejeztem veled a beszélgetést , mert semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!