Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Végző évemben járok, de...

Végző évemben járok, de egyszerűen sem egyetem, sem szakiskola nem mozgat semmilyen téren, pedig dolgozni dolgoznék, és ha lenne egy olyan szak ami érdekel, szívesen tanulnék, de nemtudom eldönteni, hogy melyik a kifizetődőbb?

Figyelt kérdés
Legyen szakmám és dolgozzak jó szakemberként 21 éves koromtól, vagy tanuljak, legyek diplomás és utána kezdjek-e el dolgozni

nov. 26. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

8.

“Vagy ülhetsz bent a kényelmes, fűtött irodában, dolgozhatsz home officeban a diplomáddal, ha olyan munkád van, ami így végezhető.“

Nem dolgoztal olyan munkakorben ugye?… Amikor droid vagy napi 8 oraban, szellemi szalagmunkas.

Ti mind rabszolgak vagy rabszolga palantak vagytok. Nem is erdemeltek mast, amíg nem jottok ra erre.

nov. 27. 23:52
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Miből gondolod, hogy az én apámnak rossz? Neki nem az,de látja körülötte a fiatalokat.Maga is aktív a szakmában, különben nem lehetne szakoktató.Hozzá járnak ki tanulni, tehát ne okoskodj,hogy semmit nem tud.:) 30+ éve aktívan dolgozik benne mind a mai napig, a tanítás az csak egy szelet belőle,de nyilván te jobban tudod.
nov. 27. 23:52
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

12.

Nekem magyarazkodsz vagy magadnak? Ha olyan jo lenne a szakmajaban, ha olyan jol keresne vele, akkor nem tanitana. Te is tudod. Mindegy, hidd el, en pont lesz@rom mit csinal a faterod.

nov. 27. 23:55
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Látom nem érted ez hogy működik. Vannak hatalmas cégek az országban,ahol dolgoznak a szakoktatók a tanulók pedig oda járnak ki gyakorlatra ott tanulnak, nem egy iskolában tanítanak.Hogyan lehetne szerinted tanteremben bemutatni a munkát? Ha senki se lenne szakoktató akkor hogyan lennének új autószerelők? YouTube?

De olvasva a kirohanásod neked édes mindegy lenne ki mit ír. Bárki írhatna bármit. Itt befejeztem veled a beszélgetést , mert semmi értelme.

nov. 27. 23:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
>10 el lehet ismerned, hogy ostobaságokat írtál. De ez 16 évesen teljesen természetes. Az ember fiatalon radikális.
nov. 28. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!