Lehetséges kilencedikesként egy szakiskolában ugrani egy évet, mint máshol, hogy az ember hamarabb munkába állhasson?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, általános iskolában és gimnáziumokban erre van lehetősége bárkinek, ismertem olyat, aki hatodikosként kezdett, és nyolcadikosként ment következő évben. Szakiskolában is lehetséges ez? Ugyanis 10.-től lehet elmenni gyakorlatozni, például boltban. Ha most ugranék is egy évet, év közben vajon lenne esélyem arra, hogy az iskola berkein belül engem felvegyenek valahová? Bármilyen tapasztalatot, ötletet szívesen fogadok és meghallgatok.szept. 12. 10:32
1/6 anonim válasza:
Most ezt mégis hogy gondolod, hogy kihagynál egy évet a suliból?
2/6 anonim válasza:
Elvileg igen, ha a megfelelö vizsgákat leteszed, illetve az egyéb feltételeket is teljesíted.
Fordulj az iskola vezetöségéhez.
3/6 anonim válasza:
Minek? Dolgozni borzalmas. Dolgozhatsz majd a halálodig úgyis.
4/6 A kérdező kommentje:
Az első és az utolsó választ nem tudom mire vélni, mindenesetre arra lennék még kíváncsi, hogy úgy felvehet-e egy munkahely év közben, a vizsgák letétele után, mint ahogy a többi diákot év elején, szervezetten? Van erre bármi esély, vagy ilyenkor már nem tudnak mit kezdeni a jelentkezőkkel, hiába mentek át sikeresen a teszteken?
szept. 14. 09:56
5/6 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket az adott iskolában/munkahelyen kell feltenni, nem itt. Ez ugyanis nincs egységesen szabályozva, csak lehetöségek vannak.
De ha ennyire nem tudsz önállóan semmit elintézni, akkor nem sok értelme lenne osztályt ugrani, ahhoz ugyanis némi szellemi érettség is szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!