Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Végző évemben járok, de...

Végző évemben járok, de egyszerűen sem egyetem, sem szakiskola nem mozgat semmilyen téren, pedig dolgozni dolgoznék, és ha lenne egy olyan szak ami érdekel, szívesen tanulnék, de nemtudom eldönteni, hogy melyik a kifizetődőbb?

Figyelt kérdés
Legyen szakmám és dolgozzak jó szakemberként 21 éves koromtól, vagy tanuljak, legyek diplomás és utána kezdjek-e el dolgozni

ma 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hat most igy altalanossagban mit mondjunk? Nem irtad le, hogy miket tanulnal.
ma 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
A kérdésem konkrétan az, hogy egy szakiskola, vagy egy egyetem érné meg jobban a jövőben?
ma 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre altalanossagban nincs jo valasz. Tudok mondani mindkettore olyan peldat amit total nem erdemes tanulni
ma 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem 83.
ma 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Autószerelőben gondolkozom szakma terén, ez milyen egyetemi szakkal tud vetekedni, mondjuk fizetés alapon, általánosságban?
ma 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!