Hogy néz ki egy pizzafutár vizsga?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem pizzafutárnak. Mondta a főnök, hogy egy rövid tréning után egy vizsga következik, ahol ha megfeleltem, akkor dolgozhatok pizzafutárként. Mi ennek a menete? Mit kérdezhetnek a vizsgán? Mi lesz vajon a tréningen?ma 17:37
1/2 anonim válasza:
Haveromnak annyi volt, hogy leírt neki a főnök 3 címet, és megmondta, hogy X időn belül menjen körbe, és mindegyik helyet fotózza le.
2/2 anonim válasza:
"Mondta a főnök, hogy egy rövid tréning után egy vizsga következik, ahol ha megfeleltem, akkor dolgozhatok pizzafutárként. Mi ennek a menete? Mit kérdezhetnek a vizsgán? Mi lesz vajon a tréningen?"
Te is beszélhetsz ám, ha a főnök mond valamit. Kérdezd meg, amit nem tudsz, hogy lássa, képes vagy kommunikálni, mert az a megrendelőkkel is fontos lesz! Ez nem valami országosan egységesített vizsga, aminek az anyagára rá tudsz keresni a neten, hanem ami a főnököd fejéből kipattan, az lesz benne, úgyhogy őt kell kérdezni mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!