Titeket lelombozna, ha a pizzafutáron látszana, hogy
gyűlöli a munkahelyét, és teljesen életuntan
viselkedik, és még nem is köszön?
Figyelt kérdés
Vettem át a pizzát ma a futártól, de nem is köszön, teljesen életunt és lekezelő volt, az egésznek olyan feelingje volt mintha kb én lennék a legutálatosabb ember a világon.
Oké ne néptáncoljon meg parádézzon ott, de ne éreztesse ennyire, hogy utálja a munkahelyét.
Magyarok vagyunnk, nincs min csodálkozni: az egyik félnek elvárásaai vannak, míg a másik utálja a munkáját, de mivel nem tud mit kezdeni egyik sem, így élik le az életüket.
Ez a nép ilyen.
2024. jún. 1. 17:39
2/19 anonim válasza:
Én biztos beszóltam volna neki, hogy "köszönni ki fog?". És a főnökét is felhívtam volna. Akár utálja a melót, akár nem, aki nem bír viselkedni, nem való bizonyos munkákra.
2024. jún. 1. 17:39
3/19 anonim válasza:
Ez lenne a legkisebb bajom az életben. Szó szerint a legkisebb.
Nem gondolom hogy más emberek a bazári majmaim lennének, szóval nem igénylem hogy mosoly-vicsort kényszerítsenek magukra. Nekem csak az a fontos hogy elvégezzék a dolgukat. Az éppen elég ha normál időkereten belül, épségben kiszállítja a kaját.
Plusz lehet csak rossz napja volt (kinek nincsenek néha..?) te meg egyből arra asszociálsz hogy biztos mindig ilyen mogorva, és szar az élete és gyűlöl élni. Fura.
2024. jún. 1. 17:43
4/19 anonim válasza:
Én csak szimplán bunkónak gondolnám, vagy arra gondolnék, hogy "na ennek az embernek biztos nagyon rossz napja van". De nem lombozna le, mert 2 perc múlva már arra gondolnék, hogy eszem a finom pizzámat.
2024. jún. 1. 17:46
5/19 anonim válasza:
Nem érdekelne különösebben, amíg a pizzám időben és jó állapotban érkezik meg. Bárkinek lehet rossz napja, és amilyen ostoba emberek léteznek, nem lepne meg, ha már teljesen belefásult volna a munkájába.
2024. jún. 1. 17:55
6/19 anonim válasza:
Nem várok el tőle maximális jókedvet (hiszen azért ez nem az a meló, amit az ember szívvel csinálna), de azért egy köszönést megereszthetne.
2024. jún. 1. 18:02
7/19 anonim válasza:
Eléggé zavarna, nem szeretem amikor az alap emberi viselkedést, minimális tiszteletet nem tudjuk megadni egymásnak, de igen hamar túltenném magam rajta.
2024. jún. 1. 18:20
8/19 anonim válasza:
Nekem volt olyan anno, hogy szállítottam ki a pizzát és előtte szakított velem barátnőm, akkor nem bírtam ki és sírva adtam át a pizzát, nem tudom mit gondolhatott a vevő. Hogy ez a pizzafutár miért viselkedett ilyen gorombán azt nem tudhatjuk, lehet, hogy csak rossz napja volt és most ezt te kifogtad.
2024. jún. 1. 18:20
9/19 anonim válasza:
Az hagyján ha szakított veled és sírva adod át, a leginkább azt lehet félreérteni ha pl valami konfliktusod volt pl hajnal 3-4-ig szólt egy riasztó vagy valaki direkt várakoztatott bármi, vagy valaki lealázott és a szegény vevő ezt látja rajtad mintha neki szólna hogy bunkó vagy és gyanakodsz rá is mindenben. Ez mindkét félnek rossz, de ha sírsz ő inkább megsajnál.
2024. jún. 1. 18:29
10/19 Senior Séf válasza:
Engem miért lombozzon le, ha neki nem tetszik a rendszer? Magamat büntessem az ő tesze-toszasága miatt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!