Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket lelombozna, ha a...

Titeket lelombozna, ha a pizzafutáron látszana, hogy gyűlöli a munkahelyét, és teljesen életuntan viselkedik, és még nem is köszön?

Figyelt kérdés

Vettem át a pizzát ma a futártól, de nem is köszön, teljesen életunt és lekezelő volt, az egésznek olyan feelingje volt mintha kb én lennék a legutálatosabb ember a világon.

Oké ne néptáncoljon meg parádézzon ott, de ne éreztesse ennyire, hogy utálja a munkahelyét.

2024. jún. 1. 17:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
zavarna, de nem lombozna le.
2024. jún. 1. 18:48
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Amíg rendesen kihozza a pizzát addig nem érdekel.

Még is melyik ember az aki szereti ezt a munkát? kb. kényszer mindnek.

2024. jún. 1. 19:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Én szívesen lennék üdülőövezetben pizzafutár, kevés forgalom, szép helyek minden. A gond valószínű az idióta közlekedési helyzetekkel van.
2024. jún. 1. 20:38
 14/19 anonim ***** válasza:
31%
Mindenkinek joga van úgy érezni,ahogy ő akar. Pláne ha neked ezzel nem árt semmit. Kajádat megkaptad,kész.
2024. jún. 1. 20:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem izgat, hogy abban a 4 másodpercben amíg átveszem, milyen kedve van épp. Nem az én dolgom. Az se biztos, hogy a munkáját utálja, lehet szimplán iszonyú szar napja van, reggel derült ki, hogy megcsalta a párja, haldoklik valami családtag, elszökött a kutyája vagy akármi. Nem értem, miért kellene elvárni, hogy bárki minden pillanatban jókedvű legyen, nem a te érzéseid miatt viszi ki a pizzát, hanem hogy legyen pénze.
2024. jún. 1. 20:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Pont nem tud érdekelni, hogy mennyire életunt, amíg az alap dolgok megvannak.

Köszönés, normális, hangnemben az ügylet lebonyolítása, majd elköszönés.

2024. jún. 2. 09:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Engem zavarna egy picit, de a kedvem nem rontaná el. Valószínűleg hamar túl is lépnék a dolgon.
2024. jún. 2. 11:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha nem köszön vagy lekezelő, az nem megvisel hanem megmondom neki hogy viselkedjen, mert amúgy igen, mit képzel magáról hogy nagyképű pofáját odatolja más napjába. Ha nem lekezelő, csak életunt, rossz napja van, ideges vagy szomorú, akkor meg megértem.
2024. jún. 2. 21:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Városi ott nem mindenkit ismer nem tanultak meg köszönni mert 60 lakás van

Én nem adtam volna borravalót sem

2024. jún. 8. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!