Van egy középszintű előrehozott érettségim földrajzból, amit májusban teljesítettem. Jelentkeztem szintemelőre most októberben. az írásbelit megírtam viszont a szóbelire már nem szeretnék elmenni. Mi a vonzata ennek?
Figyelt kérdés
A középszinten elért eredményemet szeretném tovább vinni.. emiatt nem kell az emelt színtű érettségi.nov. 10. 12:00
2/2 anonim válasza:
"A középszinten elért eredményemet szeretném tovább vinni.."
Ne szeressed. A Felvi akkor is úgy fog számolni, hogy a lehető legtöbb pontod legyen, tehát ha az emelt érettségivel kevesebb pontod lenne, mint a középpel, akkor azt nem veszik figyelembe. Ha viszont azzal több pontod lenne, akkor meg jobban jársz, mintha nem lenne.
Emellett nem árt, ha minél több dologból van emelt érettségid, ki tudja, mit hoz az élet.
Egyéb vonzata nem lesz, ha nem mész. Ha fizettél be pénzt, azt már nem kapod vissza így se, úgy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!