Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Újra lehet csinálni az előreho...

Újra lehet csinálni az előrehozott emelt érettségit?

Figyelt kérdés
11. osztályos vagyok. Ha most letenném októberben az emelt szintű érettségit angolból, de nem lennék elégedett az eredményemmel, volna rá lehetőségem, hogy újraírjam májusban vagy akár jövőre ősszel? Vagy nem lehet megismételni csak miután befejeztem a 12. osztályt is és leérettségiztem minden másból is?

szept. 3. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismétlő érettségit csak az érettségi bizonyítvány megszerzése után lehet tenni. Ha megbuksz, akkor viszont mehetsz javító érettségire tavasszal.
szept. 3. 14:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!!
szept. 3. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Ha még nincs meg a középszintűd, akkor mindenképpen középszinten tegyél előrehozottat, és év végén ingyen szintemelőt, így választhatsz két eredmény közül.
szept. 3. 16:45
 4/7 anonim válasza:
73%
#1 helyesen írja. Én egyébként tavaly tettem előrehozottat németből, emelten,középszintű nélkül. Életem egyik legjobb döntése volt, mivel idén már csak 4 tantárggyal kell foglalkoznom. :)
szept. 3. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

"Életem egyik legjobb döntése volt, mivel idén már csak 4 tantárggyal kell foglalkoznom."

Életed egyik legrosszabb döntése volt, mert így egyre inkább elfelejted a németet.

szept. 3. 19:46
 6/7 anonim válasza:
68%
#5 Úgy gondolom, ezt nem egy év dönti el, valamit amúgy sem terveztem egyetemen folytatni a német tanulmányaimat. Ezt mindenki maga látja, én csak próbáltam bátorítani a kérdezőt a jó tapasztalatommal.
szept. 3. 20:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!
szept. 3. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!