Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Előrehozott érettségit szeretn...

Előrehozott érettségit szeretnék tenni, de elveszítettem a májusban kapott törzslapot amit szintén előrehozott érettségivel szereztem meg. Ilyenkor mi a teendő? A jelentkezéshez ugye kell. Menjek az igazgatóhelyetteshez? Nagy fejmosást kapok?

Figyelt kérdés
Tudtommal ott van egy másolt példány direkt az ilyen helyzetekre, viszont nem tudom hogy azt elfogadják e most, illetve majd a rendes érettségi vizsgaidőszakban (május)

szept. 3. 17:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Az iskola, ami korábban kiadta, az ad ki másoDlatot (nem másolat, mert az nem hivatalos), ez gyakorlatilag teljesen megegyezik az eredeti példánnyal. Valószínűleg nem fognak neked nagyon örülni, de azzal ne foglalkozz.
szept. 3. 17:44
 2/2 anonim ***** válasza:
igen, adnak ki, és ha sikerült, kapsz egy másikat amin az előző meg a friss is rajta van, azt tedd biztos helyre
szept. 6. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!