Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol lehet olyan helyet találni...

Hol lehet olyan helyet találni, ahova be lehet ülni, akár egész napra tanulni a laptopommal, úgy hogy töltőre is kell tennem közben a laptopomat?

Figyelt kérdés

A legjobb ha tudnátok Békéscsabán, Gyulán ilyen helyet.

Békéscsabán láttam a Piknikségben van minden asztalnál két oldalt konnektor, de nem tudom ott mennyi időt lehet tölteni, mert nekem van olyan hogy akár egy egész nap is rámenne egy-egy feladatomra.

Természetesen vásárolnék némi péksütit, esetleg egy üdítőt, hogy a fogyasztás meglegyen, csak nem tudom mennyire díjaznák. Esetleg nincs valakinek tapasztalata?

Illetve eszembe jutott még a könyvtár is, de ott nem tudom be lehet így ülni saját laptoppal, úgy hogy töltőre is kell tenni, akár egész napra?

Olyan igazi internet kávézót nem tudok errefelé.

Otthon felújítás van, de már nagyon sok mindennel el vagyok maradva, így muszáj valami alternatívát kitalálnom.

Barátom, ismerősöm sajnos nincs, ahova tudnék menni átmenetileg, ezért keresek valami más megoldást.

Köszönöm szépen ha tud valaki segíteni, ötletet adni, tapasztalatot megosztani.

ma 08:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Inkább a könyvtár. Nem ücsöröghetsz egy pékségben egész nap pár sütivel meg egy teával. Powerbank?
ma 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!