Van-e jogszabály/-rendelet arról, hogy hiányzás után mikor vagy köteles megírni a témazáró dolgozatot?
Most októberben egy ÉLETMENTŐ műtétem volt. Egész hónapban nem mentem iskolába.(semmit nem értek az órai anyagból) A tanár kijelentette, hogy őt ez nem érdekli, akkor is meg kell írnom a témazáró dolgozatot a következő napon(holnap)
Nekem,mint diáknak lehet-e lehetőségem elnapoltatattni a dogát, vagy milyen fellebezést nyújthatok be. Vagy esetlegesen feljelenthetem-e a tanárt/iskolát/tankerületet vagy mindhármat
Nagyon fontos ez a kérdés, légyszi gyorsan válaszoljatok, és ha van ilyen rendelet akkor a számát is írjátok oda légyszi.
Előre is nagyon szépen köszönöm
Velem első nap megíratta a tanár és nyilván nem sikerült.
Benyeltem.
Ez van!
Nem tudom, hogy van-e erre valami szabály, de ha végleg kihúzod a tanárnál a gyufát, akkor azt ugye tudod, hogy utána tőle semmi jóra nem számíthatsz többé...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!