Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van-e jogszabály/-rendelet...

Van-e jogszabály/-rendelet arról, hogy hiányzás után mikor vagy köteles megírni a témazáró dolgozatot?

Figyelt kérdés

Most októberben egy ÉLETMENTŐ műtétem volt. Egész hónapban nem mentem iskolába.(semmit nem értek az órai anyagból) A tanár kijelentette, hogy őt ez nem érdekli, akkor is meg kell írnom a témazáró dolgozatot a következő napon(holnap)

Nekem,mint diáknak lehet-e lehetőségem elnapoltatattni a dogát, vagy milyen fellebezést nyújthatok be. Vagy esetlegesen feljelenthetem-e a tanárt/iskolát/tankerületet vagy mindhármat

Nagyon fontos ez a kérdés, légyszi gyorsan válaszoljatok, és ha van ilyen rendelet akkor a számát is írjátok oda légyszi.

Előre is nagyon szépen köszönöm

nov. 5. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem első nap megíratta a tanár és nyilván nem sikerült.

Benyeltem.

Ez van!

Nem tudom, hogy van-e erre valami szabály, de ha végleg kihúzod a tanárnál a gyufát, akkor azt ugye tudod, hogy utána tőle semmi jóra nem számíthatsz többé...

nov. 5. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg az iskolád házirendjét. Általában ezek benne szoktak lenni, hogy hiányzás esetén mikor van lehetőség pótlásra. De ezt szerintem inkább az osztályfőnököddel beszéld meg. Ha ő nem partner, akkor az igazgatóval, de szerintem neki kisebb dolga is nagyobb lesz ennél.
nov. 5. 21:32
 3/5 A kérdező kommentje:
#2-es ez a tanárnő az igazgatónk is egyben
nov. 5. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
3: akkor duplán szívás. :(
nov. 6. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor sajnos semmit. Tankerületnek ez pitiáner lenne. Osztályfőnök meg nem tud segíteni, mert alacsonyabban van a ranglétrán, mint az igazgató.
nov. 6. 16:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!