Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha felmentenek matematikából,...

Ha felmentenek matematikából, hogyan tudom felhasználni azt a papírt?

Figyelt kérdés

Esti gimnáziumba járok, évek után folytatom a tanulást.

Abszolút nem megy a matek, ezt már többször leírtam itt az oldalon. Jó lenne szerezni egy ilyen papírt. Bár nem örülnék neki, ha beleírnák az érettségi bizonyítványomba, hogy "felmentve", de ki tudja, mit hoz az élet.

10. osztályban volt egy eset, amikor az egyik akkori osztálytársam is fel volt mentve, és kérdezte a tanár tőle, hogy szeretné-e, ha ezt figyelembe veszik.

Ezen felbuzdulva, nem lenne rossz, ha nekem is lenne papírom. Ha úgy érzem, hogy simán elhasalnék matekból mondjuk érettségi előtt, viszont olyan szitu alakulna ki, hogy kell az a bizonyítvány, akkor ez lenne a Jolly Joker, amit bedobok: akkor mentsünk fel matekból, és ne érettségizzek belőle.

Tehát ez egy stratégia, egy utolsó mentőöv lenne a kezemben.

De mikor, meddig használhatnám fel a papírt?

Mondjuk 1 hónappal érettségi előtt használhatnám?

nov. 4. 18:04
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Meggondoltam magam.

Nem kell nekem a felmentés. Inkább megtanulom a tananyagot.

nov. 5. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!