Hogyan tanuljak egyetemen, lejegyzeteljem a ppt-ket otthon?
Kezdő egyetemista vagyok és nem igazán tudom hogyan lenne érdemes tanulnom. Vannak előadások, amiken olyan gyorsan váltja a diákat az előadó, hogy nem lehet ott jegyzetelni.
Eddig azzal próbálkoztam, hogy otthon lejegyzeteltem az összes ppt - t e - learningről, de ez így rengeteg és egy csomó idő elmegy vele, ami alatt tanulhatnék is.
Ti mit írtok le, mit nem? Honnan tanultok, általatok írt jegyzetből, vagy magából a ppt - ből?
Szintén ATEs:
Borzasztó sok idő mindent kézzel ki írogatni, van ahol pl felesleges is, mert iszonyat sok (pl. élettan). Nekem végül a tablet vált be, órán rájegyzeteltem, ami elhangzott, de nincs rajta a dián, és ebből tanultam.
Most, ötödévre pedig a laptop vált be, azon egyből tételt írok az óra alatt, hiszen ezzel, hogy nem lehet otthonról nézni, rohadt sok időm elmegy a bejárással.
Mindenkinek más jön be, vannak tárgyak, amiknél jobb a papír (anat, biki), de ezt valahol ki kell tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!