Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vizsgaidőszakra haza lehet menni?

Vizsgaidőszakra haza lehet menni?

Figyelt kérdés
Most leszek elsőéves Pesten,és kolis leszek. Főleg a barátom miatt járnék haza gyakrabban,illetve a családom miatt is,és akkor vizsgázni is otthonról mennék . Illetve akik másik városban tanulnak ti milyen gyakran jártok haza?

2024. aug. 23. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ki tiltaná meg?
2024. aug. 23. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 120 km-t vonatoztam, általában hetente hazajártam. Vizsgaidőszakban ha két vizsga közel volt, akkor bent maradtam, de amúgy oda mész és akkor, amikor akarsz. Ez nem középiskola, felnőtt lettél, jó reggelt!
2024. aug. 23. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát akár minden nap hazamehetsz alapból, ha akarsz.
2024. aug. 23. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szorgalmiban is akkor mész haza, amikor akarsz (kivéve szeminárium és gyakorlat, ahol asszem csak 3-4 órát lehet félévente hiányozni). Úgyis csinálhatod, hogy hetente beírsz magadnak 2 vizsgát, akár azonos napra és akkor csak annyit kell bentlenni, utána haza is mehetsz, ha mindenből elsőre átmész és nem kell újra felvenni.
2024. aug. 25. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!