Csak én vagyok ezzel így, hogy az egyetem SZINTE nem szólt másról, csak a szívásról?
Én nem végeztem egyetemet.
De rengeteg egyetemet végzett emberrel találkoztam a hétköznapi életben.
Amit látok:
Az az elképzelés van elterjesztve a világon, hogy az egyetemeken van a tudás csúcsa.
Nem igaz.
Az egyetemeken csak követő technológiák vannak.
Az egyetemeken sem tanítanak meg senkit tanulni!
Az egyetemeken nem bátorítják az önálló gondolkodást, hanem rendszerszerűen megakadályozzák a tanulókat az önálló gondolkodásban.
Az egyetemi évek alatt gyorsan csökken az intelligencia, épp az előbb felsorolt hatások miatt.
Ezeket a dolgokat kívülről figyeltem meg, úgy ,hogy még be sem tettem a lábam egy egyetemre.
Mások is úgy jártak, mint Te.
Neked van elég megfigyelő képességed és van elég bátorságod ahhoz, hogy bevalld magadnak azt, amit te figyeltél meg.
Gratulálok a bátorságodhoz és a józan eszedhez.
Itt, most fel szeretném hívni a figyelmet az egyik alapvető problémára az oktatással kapcsolatban:
Tanulás közben mindenki beleütközik a tanulás akadályaiba, de nem mindenki tud átjutni ezeken az akadályokon.
Nem tanítják, hogy mik ezek az akadályok, és milyen jelei vannak annak, hogy valamelyik akadályba beleütköztél.
Hát ez van.
"Én nem végeztem egyetemet."
Ezt nem is kellett volna leírni, kiderül, hogy nagyon irigykedsz azokra, akik elvégezték.
"Az egyetemeken csak követő technológiák vannak."
Ez nagyon nem igaz.
"Az egyetemeken sem tanítanak meg senkit tanulni!"
De ez nem baj, mert már a középiskolában megtanulták.
"Az egyetemeken nem bátorítják az önálló gondolkodást"
Nyilván nem. Azért olvasni szakdolgozatokat. :D :D :D
"hanem rendszerszerűen megakadályozzák a tanulókat az önálló gondolkodásban"
Ezt bebizonyítani nem fog sikerülni.
A kérdezőnek írom.
Én nem szégyellem elmondani a saját tapasztalataimat.
Itt meg szeretném említeni az IGAZSÁG szó meghatározását:
Valami, ami nem mond ellent semmilyen ténynek és a megfigyeléseknek.
Nem befolyásolják vágyak, tekintélyek és hamis érzékelések.
És figyelembe veszi a tények közötti összefüggéseket is.
Vagyis a tekintélytisztelet elferdíti az igazságot.
Hát, ez van.
"Én nem szégyellem elmondani a saját tapasztalataimat."
Nagyon helyes!
Csak mivel nem jártál egyetemre, tapasztalataid legfeljebb az egyetemen kívüli világról lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!