Mennyire van esélyem az emelt matek érettségin?
Szorgalommal, kitartással, sok otthoni felkészültssel (már rengeteg internetes anyag van ami segít pl videók) jó esélyeid vannak. Az írásbelivel nem hiszem hogy gondod lesz ha tényleg készülsz rá, és a szóbelit is max az izgulás nehezíti majd. De az is megoldható.
Én inkább azon agyalnék hogy oké hogy sikerül az érettségi de elég az elég e a villamosmérnökire.
Egyetemen sok olyan tanár van aki nem igazán tud tanítani. Leadja az órán a tananyagot, te jegyzetelesz és majd otthon magadnak kell nagyon ráfeküdni hogy megértsd. És még úgy is nehezek a zh-k.
Nekem volt olyan ismerősöm aki bár mindig is jó volt matekból, az emeltje is jól sikerül de sose volt az egyetem a jobb tanulók között mert neki is sokat számított a tanítási módszer, ami az egyetemeken nem ép 10/10-es
Szóval hajrá, az érettségivel nem lesz gond, majd az egyetem első éve dönti el hogy akkor most neked merre hány méter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!