Ha főtantárgyakból tételezzük fel, hogy kettesre érettségizek (valószínűleg jobb lesz), de biológiából és kémiából 90 százalék felett teljesítek (emelt) akkor van még esélyem bekerülni Semmelweisre?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 1. 12:52
1/4 anonim válasza:
Pont kalkulátorral számold ki! Amúgy ha egy emelt kémiát megtudsz írni 90% fölé, akkor nehogy már töriből, matekból, magyarból kettest írj, ha nem tanulsz rá kb semmit, a közepet akkor is meg lehet írni 3-as,4-esre. De itt amúgy sem a jegy, hanem a % számít.
2/4 anonim válasza:
Vigyázzál ezzel ! Engem 83-83% emelt- biológia kémiával nem vettek fel az állatorvosira mert az érettségi átlagom csak 75% volt ! Őszinte leszek 90% feletti eredményt nagyon nehéz elérni !! Főleg biológiából ! Sajtgyártás-Gleccserek olvadása-Másodlagos szikesedés és társai ( Egy SE gyógyszerész hallgató)
3/4 A kérdező kommentje:
1 - igen, kiszámoltam, úgy 460 pontom lenne.. de oda van írva, hogy nem hivatalos. Nyilván nem a kettesre hajtok, ezért is írtam, hogy valószínűleg jobb lesz:) köszönöm a válaszod!
2020. ápr. 1. 15:10
4/4 A kérdező kommentje:
2 - szintén köszönöm szépen !
2020. ápr. 1. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!