Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi lesz ha nem tudok felvenni...

Mi lesz ha nem tudok felvenni egy tárgyat sem mert beteltek a helyek?

Figyelt kérdés

Szóval ma van a tárgyfelvétel,de én jelenleg nem vagyok otthon,este 8 körülre érek haza legkorábban akkor tudom felvenni a tárgyaimat.

Viszont reggel 8-tól kezdődött a tárgyfelvétel,létezik olyan hogy egyik tárgyra sem marad hely?

Ilyenkor mit kell tenni?

Egyénként szeptember 6-ig tart a tárgyfelvétel.

szept. 2. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Úgy ahogy ezt kiírtad, ugyan úgy be tudtál volna lépni és fel tudtad volna venni a tárgyaidat.

Igen létezik olyan, hogy betelnek a helyek és akkor lehet menni várólistára. Majd utána lesz valami. Vagy írnak ki új időpontot, vagy megpróbálnak valahova berakni, vagy legrosszabb esetben nem lesz meg az adott tárgy.

szept. 2. 13:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Telefonról nem tudom felvenni sajnos,nem tudom fejből a jelszavamat
szept. 2. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem írtad ki magadnak reggel.
szept. 2. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jó lesz ha megjegyzed a jelszavad és a neptunkódod is.

Kb minden dolgozat úgy fog kezdődni, hogy név, neptunkód. Esetleg még a gyakorlati tanár nevét is kérni fogják. Valamint be is kell majd lépni gyakran a nepunba vagy elearning felületre órán is. Ezek nem fognak menni, ha nem tudod a jelszavadat.

szept. 2. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha betelnek a helyek írni a kell a tárgyfelelősnek és ír ki még helyet.
szept. 2. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!