Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem engedi felvenni a gyakorla...

Nem engedi felvenni a gyakorlatokat, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Pótfelvételivel jelentkeztem jogász szakra, fel is vettek, viszont most nem engedi felvenni az ajánlott tárgyaknak a felét. Én arra gondoltam még nem oszthattak csoportba és azért. Szerintetek?

szept. 1. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Látod őket Neptunban, indulnak ebben a félévben, nem telt be rajtuk a limit és mégsem? Kapsz vmi hibaüzenetet?
szept. 1. 12:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Félévre be vagy jelentkezve? Ír valami hibát?
szept. 1. 12:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Látom őket és a szaktársaim nagyrésze már fel is vette de ha rákattintok csak annyit ír hogy nincs találat
szept. 1. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem (de lehet ez egyetemek között picit más), mire kattintasz amikor azt írja hogy nincs találat?

Még annyi hogy ha van egy tárgy aminek van előadás gyakorlat meg labor is akkor mind a 3at fel kell venni, egyszerre, máshogy nem lehet.

szept. 1. 13:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát ugye vannak a tárgyak és rákattintok hogy felvétel és ott kiírja hogy nincs találat, aminél engedte ott maga az óra volt meg a tanár neve amit ki tudtam választani és felvenni
szept. 1. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!