Egyetemen az óráidat neked kell felvenned, vagy hogy működik ez?
Felvételt nyertem a Miskolci Egyetemre, tegnap jött az értesítés, azonban teljes a sötétség, hogy ezután mit hogyan. :D
Gondolom majd küldenek még némi tájékoztatást, de az órarend része nem tiszta nekem.
Kapok egy neptun kódot, ahol majd fel kell vennem az óráim? Vagy már eleve egy fix órarendem lesz?
Olvastam olyat, hogy valaki magának állította össze, felvette a tantárgyait és kész.
Mire kell számítsak? Egész napos bentlét, vagy nagyjából hány óráim lehetnek? (Miskolc, gyógytornász)
Kapsz egy képzéskódot, pl karÉvfolyamSzakCsoportkód.
Pl G2BP1
G mint gépész, 2 mint másodéves
BP mint bsc programtervező, 1 mint a névsor elején voltál. Ha nem fér be az összes ember egy gyakorlatra akkor új gyakorlatok vannak, minden csoportnak más időponttal.
Ez alapján ki tudod keresni a számodra előre összekészített órarendet, ahol ügyeltek arra hogy ne legyen ütközés, és ha lehetséges nagyon lyukas sem
Talán első évesként felveszik nektek a tárgyakat, de nem vagyok benne biztos
Hát ezt jelenleg semennyire nem tudom értelmezni.
Megnéztem a 2021es gyógytornász órarendet, 8 órától 5ig minden egyes nap bent lenni kb. Érdekes lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!