Tényleg azt feltételezed legalább 18 évesen, érettségivel a hátad mögött, hogy mindenhol azonosak a szokások?
2015. szept. 5. 13:07
2/8 anonim válasza:
Csakhogy védjem a kérdezőt, én is odajárok és a fejetlenség magas iskolája. Nálunk sincs irtóra semmi feltöltve a mintatanterv szerint 1-2 szabadon választotton kívül, talán jövő héten. Egymásra mutogatás van a tanárok és a TO között.
2015. szept. 5. 13:35
3/8 anonim válasza:
Azért csak jó lenne a kar és a szak... Esetleg egy ugyanoda járó, vagy aki ismeri annak a szaknak a "szokásait", tudna segíteni, de így esélytelen.
2015. szept. 5. 13:40
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a rettenetesen kedves és lekezelő választ!:) Általánosságból kérdeztem volna, hogy alapjáraton mi a szokásos csoport beosztások menete... függetlenül attól, hogy milyen szakon van az illető, mert feltételezem BTK-tól kezdve IT-n és MÉK-en át is van olyan ahol 30nál többen vannak egy szakon ezért több csoportot hoznak létre, és azt is feltételezném - én balga-, hogy az egyetem próbál egy rendszer alapján dolgozni.... my bad
2015. szept. 5. 13:47
5/8 anonim válasza:
Számvitel mesteres vagyok, alapból nem vagyunk sokan, viszont vannak közös tárgyaink más közgázosokkal is, úgymint váll.fejl, log, stb. Múlt fêlévben ráfizetettem egy tárgyra, mert nem fértem be a keretbe s hiába szóltam, hogy tágítsanak, dékánit kellett írni. Végül 1500 Ft ellenében felrakott a TO-s csaj. Te mire jársz?
Kedves Első! Nálatok lehet, hogy minden flottul műxik, de azért nem kell a kérdezőt lefogyatékosozni. Amúgy jó helyre jttél, szuperek a hajdúsági emberek. Tudom, mert én kunsági vagyok, ahol a taplóság már-már népbetegség.
2015. szept. 5. 14:20
6/8 anonim válasza:
Nem, nincs egységes rendszer, nincs olyan, hogy általánosságban. És nem valószínű, hogy jól jársz, ha valaki itt azt mondja, hogy "hát nekünk így meg így van, biztos máshol is", te meg az alapján veszed fel a tárgyakat. Megvan a valószínűsége, hogy neked teljesen máshogy kéne csinálnod és a végén ráfizetsz. Ezért értelmetlen vaktában írosgatni, nem vagy vele előrébb, ha tudod, hogy IK-n mi a helyzet, miközben te TTK-n vagy.
2015. szept. 5. 14:53
7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy te vagy-e az első hozzászóló kedves 6. de köszönöm, mert ez egy olyan válasz ami segít, és máris tanultam valami újat az egyetem rendszeréről! :)
A kérdésemre már sikerült választ találnom, miszerint névsor alapján osztanak be, szóval köszönöm az eddigi sok segítséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!