A 3.83-as átlag jónak számít?
A kémia 3-as azért még elit gimiben sem az igazi
Nem tudom, hogy végül elindult-e, de azt hallottam hogy pécsen mostanában indul(t) biológus szak.
5.Milyen 90%-os biosz-kémia🤣
Idén a 65-70 simán elég lett volna sote-ra.
12
Nem tudjuk hogy a kérdezőnek a többi jegye milyen, ezért a két 4-esen kívül ötösökkel számoltam.
Az inézményi pontokat kimaxolni az alap (egy C1-es angol + kevésbé népszerű sportágból csapatban diákolimpián helyezést elérni annyira azért nem nagy varázslat-utóbbit több osztálytársam úgy csinálta hogy két hónappal előtte kezdte el a sportot/idén nem tudom, hogy még lehet-e, de tavaly a zenei alapvizsga is adhatott pontokat, amit nálunk a szolfézsosoknak általános iskola hatodik osztályban volt szokás letenni, abszolút nem nehéz)
Szóbeli az neccesebb, de ha tényleg jól el tudod adni magad, és tájékozódsz a betegellátásról meg ilyenekről, akkor megkapod.
A közepeket meg nem igaz, hogy nem lehet 90 fölött megírni. Tanulni nyilván kell rá, de abszolút teljesíthető.
Bocsánat, annyit tényleg elszámoltam benne, hogy a kettő emelt átlagának nem elég 65-70- nek, hanem ennél sokkal többnek, 72%-nak kell lenni.
A kérdezőnek nagyon ajánlom a felvi-s kalkulátort
12: Nagyon jólesik, hogy legalább te aggódsz a matek érettségim miatt, ha senki más nem is.❣️ Nem csúsztam át, mivel év végén fogok érettségizni matekból. Majd feltétlen szólok utána, hogy hogy sikerült hogy megnyugodhasson a lelked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!