3,8-as súlyozott átlag egyetemen jónak számít?
#6 nem azért, de általánosságban elmondható, hogy a büfészakokat, amelyekkel alig lehet érvényesülni, azt lenyegesen könnyebb is elvégezni.
Nekem ne kezdd el pls. ecsetelni te is, mint némelyik bölcsész, aki védeni akarja a szakot amire jár, hogy mennyit kell tanulni, mert érdekes nekem minden bölcsész ismerősöm olyan átlagos tanuló volt középsuliba, egyetemen meg már karácsonyra mindőjük letudja a vizsgákat állandóan téli időszakra, ahogy nyáron meg június elejére.
Hogy védjem is kicsit ezeket a szakokat, ne az legyen, hogy leszólom, aki komolyan veszi, és mestert is csinál, részt vesz aktívan TDK-ban stb., akár PhD-zik is, annak nem lesz gondja a területén, talál vele állást.
#7 Külföldre amúgy is a referenciáim és a szakmai tapasztalatom alapján fogok menni, ha megyek, nem egy számukra noname egyetem szakán elért átlagra hivatkozva (ami úgysem érdekli őket), főleg nem egy olyan szakmában, ahol a papír csak mellékes. 😅
Inkább csak arra voltam kíváncsi, hogy hol vagyok az átlaghoz képest :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!