3,8-as súlyozott átlag egyetemen jónak számít?
#9 még mindig nem értitek.
Könnyű egy szak -> könnyűek a vizsgák -> hamar levizsgázol ->könnyen elvégzed, ahogy sokan mások is, tehát sok végzett lesz, ergo kevesen találnak munkát szakmán belül, tehát büfészakról beszélünk. Ennyire egyszerű, nem kell filozófus módjára túlspilázni.
Tévedés. A gazdasági szakok kifejezetten könnyűek, rengetegen végeznek rajtuk, mégis könnyű velük szakmán belül elhelyezkedni és relatíve jól is fizetnek.
Majd szerintem olyan tavasz elején meghírdetik a tanulmányi ösztöndíjat és abból le tudod szűrni, hogy jó-e vagy nem.
Szerintem jó! Szóval gratula!:)
A korábbi valaszolóknak pedig, szerintem undoritó "büfészaknak" nevezni bármit is. Ez már egyetem, szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy mit akar tanulni. És nem mindenki csak a pénz miatt tanul tovább.
Ezt nem egy "büfészakról" írom, de valahogy bennem sosem volt meg az, hogy leszóljak valakit csak mert amit ő tanul az "könnyű" vagy nem lehet vele elhelyezkedni. Annyira örülnék ha az emberek elhagynák ezt a tipikus magyar mentalitást..
Én infós szakra járok 4-es átlaggal, de ha pl egy töris szakra kéne járnom örülnék ha meglenne a 2-es. Szóval ez nagyon egyén függő alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!