Mennyire számít jónak az ilyen érettségi átlag?
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire számítana jónak szerintetek, ha minden tantárgyból 80-85%-ot szereznétek érettségin.
Nekem kb ilyen eredményem lesz, és lehet a maximalizmusom miatt, de egyáltalán nem érzem jónak ezt az eredményt ahhoz képest, hogy mennyit tanultam. A matekon is rengeteg pontot veszítettem figyelmetlenségek miatt és ugyanez igaz az angol érettségimre is...
Köszi a választ! Gondoltam hogy ez egy "elég jó" kategória... Nem tudom mi a bajom, de folyton ezen rágódok és nem tudok nem arra gondolni, hogy az elég jó nekem nem elég jó...😅
Szerinted van rá esély, hogy max pontos szóbelivel felhúzzam az eredményeket 90%-ra? Természetesen a matekot nem fogom tudni, azt megpróbálom elengedni.
Emelten vagy közép szinten? Rohadtul nem mindegy.
Én úgy fogalmaznék, hogy egy egészséges átlag. Egy egészséges 18 éves által nyújtott átlag. Egy kamasz, aki tisztességesen, de egészséges mértékben készült fel:)
Mindkettő!
Leginkább a közép angol érdekelne (de az emelt magyar is fontos lenne).
Amúgy köszi a választ.
Itt tudsz statisztikákat lekérdezni: [link]
Legyél kicsit elnézőbb magaddal. Felvételi pontok miatt aggódsz?
Szerintem teljesen korrekt.
Amúgy iskolafüggő is,esti suliban ez már dicséretesnek számított.
Hová adtad be a jelentkezést?
Köszi a linket!
Igen, a pontok miatt aggódok... A kinézett szakomon -pszichológián- sajnos magas a pontszám. Egyébként van B tervem is, az a gyógypedagógia az ELTE-n. Elsődleges célom viszont a BTK.
Szerintem összességében jó, ez az eredményem már simán 5-ös, de emberfüggő. Az én átlagom 70 százalék lett, ami nekem teljesen jó volt, úgy teljesítettem mindenből, ahogy elvártam, sőt jobban is. Viszont volt olyan barátom, akinek minden 90 felett lett, ő egyértelműen elégedetlen lett volna ilyen eredményekkel.
Én azt mondom, hogy ügyes voltál, és szorítok a felvételi miatt is! Egyébként egy barátnőm hasonlóan volt, mint te, ő is pszichológiát jelölte meg anno első helyen, viszont ő a biosz emelt szóbelit eléggé elszúrta, ezért csak gyógypedagógiára került be, ami neki is a B terv volt. Azóta az 5. félévben van, nagyon szereti, rengeteg terve van a jövőre, és örül, hogy nem került be pszichológiára. Úgyhogy fel a fejjel! :)
Köszi a válaszokat!
Utolsó válaszoló: Sokkal jobban érzem most magamat amiért ezt megosztottad velem. :D Köszönöm! Remélem az emelt magyar szóbelit nem szúrom el, ha mégis, akkor abban reménykedek hogy úgy járok mint a barátnőd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!