Kollegium zuhanyzóban borotválkozás?
Figyelt kérdés
Most koltoztem be egyetemi kollegiumba es mivel az orszag tulso fele, kb negyedevente megyek haza.
A zuhanyzo viszont eleg szoci :D
Nincs elvalasztofal
Azon gondolkodtam, aki ilyen helyzetbe van meg, ti hogy oldjatok meg az intim borotvalkozast?
Mennyire gyakori a meztelenseg?
Kulon emelet van fiuknak es lanyoknak.
Mert lattam valaki csak maga ele tartja a torolkozot :D
aug. 15. 22:09
1/10 anonim válasza:
Rizikós. Én nem csinálnám a helyedbe. Majd ha tényleg olyan helyzet adódik, akkor talán talán
2/10 anonim válasza:
Ezek szerint mások is csinálják, akkor minek problémázol rajta. Úgyis látják, hogy csupasz a farkad, tehát tudják, hogy borotválod, akkor mi a kérdés?
3/10 anonim válasza:
Bocsi az offért, de milyen egyetem ez, hogy már beköltöztél, és már sokan be vannak költözve?
Magyarországon majdnem minden egyetemi őszi szemeszter egységesen szeptember második hetén indul.
Nálunk még be se lehet költözni koliba.
4/10 anonim válasza:
Köszi a kérdést! 👌🤩🙏🏻 Engem nagyon megnevettetett! 🤣 Rendkívül szórakoztató egy ennyire buta kamut olvasni augusztus közepén! 👍😂 Beköltözni is necces lenne most egy kollégiumba, de azt látni ott, hogy "valaki csak maga elé tartja a törölközőt" augusztus 15-én, az már a huszadikai tűzijátékot is felülmúlja! 🎉😆 És a kérdésen belüli kérdésed, hogy "Mennyire gyakori a meztelenseg?" - ez mindent visz!!! 😆😁😄 Egy kollégiumi zuhanyzóban??? 🤔 Szerinted??? 🥸🤪
5/10 anonim válasza:
Nem csak a zuhanyzó szoci, de majd rájössz!
6/10 anonim válasza:
Más is borotválja ott, semmi gond belőle. Olyan odőpontban csináld, mikor azért kevesebben vannak. Mondjuk hétvégén.
7/10 anonim válasza:
Kozmetikus megcsinálja mi olyan nagy ügy ezen...
8/10 anonim válasza:
Nálunk is sok fiú borotválja a zuhanyzóban
Nem nagy ügy
9/10 anonim válasza:
Szerintem rendben lenne, vagy WCben, vagy a zuhiban, én is ismertem fiukat akik ott borotvaltak magukat. De azért szerintem ezzel várd meg a tanév elejét;)
10/10 anonim válasza:
Hétvégén gondolom azért a legtöbben hazamennek. Talán akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!