Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikorra jöttetek bele a...

Mikorra jöttetek bele a vezetésbe? (b2 jogsi)

Figyelt kérdés

Az első órám nagyon szuper volt, a másodikon pedig rájöttem, hogy sokat bénázok és kicsit elszomorodtam (gondolom túl kemény vagyok magammal)

Elsősorban azokhoz szólna a kérdésem akik úgy mentek tanulni, hogy előtte nem vezettek sosem, nektek mennyi idő volt beleszokni? Mikor hagytátok abba a bénázást? (pl: elindulásnál lefulladás)

ma 08:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Én valamikor jogsi megszerzése után 1 évvel jöttem bele.

Ne aggódj, nem az órák alatt tanulsz meg vezetni. Szépen gyakorolj, szerezd meg a jogsit, gyakorolj, és meglesz egy idő után a kellő tapasztalat.

ma 10:11
 2/3 anonim ***** válasza:
A 2 év katonaság alatt a laktanya területén belül hátul a dzsuvásban néha vezettem ezt-azt (teherautót meg kisebb buszt). Legalább megtanultam kuplung nélkül recsegésmentesen váltogatni. Aztán vagy hat évvel később jártam tanfolyamra, az első gyakorlati alkalommal a BNV parkolóban csináltam két fordulót, és azt mondta az oktató, ott menjél jobbra (az volt a közút :D ). Tíz perc múlva a Rákóczi úton szólt, hogy ne menjek hatvannál gyorsabban. :D De az még egy 8-10 hónap volt, mire először rágyújtottam vezetés közben.
ma 11:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Olvasd vissza a kérdésed, és rá jössz a problémára. 2 óra után mit vársz, úgy, hogy nem vezettel előtte ? Meg csak most jön a neheze, nagyobb forgalom, parkolás, közlekedési szabályok betartása minden helyzetben. Nem most fogsz megtanulni vezetni rendesen. Most azt sajátítod el, ami a vizsga letételéhez kell. Utána kezdődik majd az igazi tapasztalatszerzés. Én 6 év után is mindig azt mondom, hogy még nagyon kezdő vagyok, pedig rendszeresen vezetek. Apukamnak lassan 40 éve van jogsija, amelyből egy időt katonaságnál is vezetett. Azt mondta, hogy kb 800-1 millió km lehet a lábában, de még mindig vannak új helyzetek, amiből tapasztalatot lehet szerezni.
ma 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!