Felvin nem jó az OKJ-s meg emeltes kereső?
Figyelt kérdés
nekem 2020-ban szerzett rendszergazda okj-m van, de se informatika, se info, se rendszer, se rend, se semmilyen betűre/szóra nem talál semmit egyik kereső se. most akkor ezzel mit kezdjek? ha most jelentkeznék felvire, nem lennének plusz pontjaim belőle? :D
és mind a 3 kereső ugyanígy működik, semmi se ad semmi találatot.
2019-20ban érettségiztem, emelteztem, stb, és meg akarom nézni hogy mennyi pontom is volt, mert nem emlékszem már (és húgom most érettségizik majd pont, és versenyzünk hogy én a régi pontszámommal tartom az élt, vagy megelőz-e majd.)
ma 19:03
1/1 A kérdező kommentje:
+ ha okj számot írok se tölt be semmit egyik se, már last-resortként ezt is kipróbáltam :D
ma 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!