Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyha pótfelvételin jelentkez...

Hogyha pótfelvételin jelentkeztem egyetemre, hol láthatom, hogy mennyi pontot sikerült kb szereznem?

Figyelt kérdés
Elvileg látnom kellene, hogy minden papírt elfogadtak-e, nem?
aug. 13. 06:30
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:

#1-es #4-es és #7-es válaszoló vagyok. Én BGE gazdinfóra jelentkeztem.

Februárban a Pázmány bölcsész karára adtam be a jelentkezésem, mert nem voltam biztos benne, hogy jól fog sikerülni a szakmai vizsgám(nem idén érettségiztem->így már volt valamilyen eredményem). Időközben kiderült, hogy 5-ös lett a szakmai vizsgám, meg júliusban az,hogy nem vettek fel a Pázmányra. Így aztán beadtam BGE gazdinfóra, ahová úgy néz ki, hogy felvesznek.

aug. 24. 12:24
 12/36 anonim válasza:
Milyen szakokon emelték 60-70 ponttal a pótfelvételi ponthatárát? Elérhető valamilyen statisztika, ahol ezt meg lehet nézni? Miért emelnék meg egyébként ilyen drasztikusan?
aug. 24. 14:08
 13/36 anonim válasza:
Felvin meg tudod nézni a 2023-as általános és pótfelvételis ponthatárokat is, és így össze tudod hasonlítani a kettőt. Plusz hozzá tudod nézni az idei általános eljárás ponthatárait is, hogy tavalyhoz képest mennyire változott.
aug. 24. 14:14
 14/36 anonim válasza:
Hát ez nem túl bíztató, akkor aggódhatok tovább. :( Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
aug. 24. 16:03
 15/36 anonim válasza:
Csütörtökön úgy is kiderül már minden! Nem kell izgulni! Ha nem sikerül, akkor annak úgy kellett lennie. Én pl 24 évesen kezdtem el az egyetemet. Most nyáron szereztem meg az első diplomámat. Közben dolgoztam, építettem a karrieremet. Most jelentkeztem mesterre, aztán meglátom mi lesz. Meg ott van még a keresztfélév is opciónak, akkor viszont alacsonyabbak szoktak lenni a ponthatárok, mint az általános eljárásnál, és ott is szokott lenni állami hely bőven.
aug. 24. 17:32
 16/36 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Már látom a pontokat is, Ti látjátok?

aug. 24. 20:12
 17/36 anonim válasza:
#16-os én már látom.
aug. 24. 20:58
 18/36 A kérdező kommentje:
Remélem összejön mindenkinek!Szurkolok!
aug. 24. 22:49
 19/36 anonim válasza:
Én nem látom a pontokat pedig az összes dokumentum fel lett dolgozva. Ilyenkor mi van ?
aug. 25. 12:59
 20/36 anonim válasza:
#19-es Szerintem ne aggódj még, lehet a te pontszámításoddal még nem végeztek, de szerdára már szerintem minden meg lesz.
aug. 25. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!