HA elbocsájtottak az egyetemről akkor a pótfelvételin jelentkezhetek újra ugyanarra a szakra még ugyanabban az évben?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 21:25
1/14 anonim válasza:
Igen, ha februárban jelentkeztél a szeptemberben induló képzésekre. Egyébként nem.
2/14 A kérdező kommentje:
A július végén induló pótfelvételi eljáráson nem?
2015. júl. 23. 10:27
3/14 anonim válasza:
Nem, ugyanarra a szakra való visszajelentkezéshez minimum 1 de lehet, hogy 2 félév kell, hogy elteljen.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!
2015. júl. 23. 11:04
5/14 anonim válasza:
Ez nem így van. Egyetem dönti el. Az egyetem aktuális szabályzatában van benne.
6/14 A kérdező kommentje:
És ezt interneten meg lehet találni?
2015. júl. 23. 18:06
7/14 anonim válasza:
Elvileg minden egyetem közzéteszi a weblapján. Van amelyik egyetem a tanukmányi és vizsgaszabályzatban szabályozza, van amelyik külön szabályzatban rendelkezik erről.
8/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem találom :(
2015. júl. 23. 18:18
9/14 anonim válasza:
Barátnőmet az ELTE-ről tanácsolták el tavaly júliusban, de az augusztusban induló pótfelvételin megint ugyan oda jelentkezett és őt megint felvették.
Csak erről az egy egyetemről tudok csak infót adni sajnos...
10/14 anonim válasza:
Kérdező, ha privátban elküldenéd melyik egyetem, melyik kar/szak talán többet tudnánk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!