Mi van akkor, ha jelentkezek két egyetemre, és csak az eggyikre vesznek fel. De én nagyon szeretnék arra az egyetemre menni, ahová nem vettek fel és pótfelvételire szeretnék jelentkezni? .
Figyelt kérdés
Ez esetben le kell mondanom arról az egyetemről amire felvettek?
Ez csak egy feltevés, "közel" sem vagyok az egyetemhez.
A válaszokat köszönöm.
2016. aug. 3. 19:33
1/5 anonim válasza:
Mindenképpen csak az egyikre vesznek fel... és akkor pótfelvételin már nem jelentkezhetsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ha két egyetemre jelentkezek, és van elegendő pontom akkor a jobbik, azaz arra az egyetemre vesznek fel amelyikre több pont a min.?
2016. aug. 3. 19:40
3/5 A kérdező kommentje:
amelyiknél*
2016. aug. 3. 19:41
4/5 anonim válasza:
Nem. Több helyet jelölhetsz meg, és ezek közül az első olyanra vesznek fel, ahol a pontszámot elérted. Utólag nincs lehetőség változtatni.
5/5 anonim válasza:
Ugye, van egy adott pontszamod amit elertel. Gondolom azert nem vettek fel oda ahova menni akartal, mert keves volt a pontod. De a potfelvetelinel is nezik a pontszamodat, tehat ha egyszer nem vettek fel akkor most sem fognak
Bocsi, hogy nincsenek ekezetek, de kuldoldon vagyok, es itt nincsen magyar billenytyuzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!