Hogyha pótfelvételin jelentkeztem egyetemre, hol láthatom, hogy mennyi pontot sikerült kb szereznem?
Figyelt kérdés
Elvileg látnom kellene, hogy minden papírt elfogadtak-e, nem?aug. 13. 06:30
1/36 anonim válasza:
Szia, még nem láthatod a pontjaidat, mert a napokban kezdték feldolgozni a feltöltött dokumentumokat. A dokumentumok menüpontban láthatod, hogy hol tart a folyamat.
Üdv.:Egy szintén pótfelvételiző
2/36 anonim válasza:
Kíváncsi leszek, hogy mikor lesznek majd láthatóak a kiszámolt pontok! Jövő hét csütörtökön már jön a pontok kihirdetése.
4/36 anonim válasza:
#1 válaszoló vagyok, nekem se írja a pontokat, de a dokumentumokat már feldolgozták. #2 és #3 válaszoló veletek mi a helyzet?
5/36 anonim válasza:
#3as vagyok, Felvannak dolgozva a dokumentumok,de a pontok sehol sincsenek egyenlőre.
6/36 anonim válasza:
Szintén #3as, a felviben nézzétek meg mostmár írja a pontokat.
7/36 anonim válasza:
Szintén #1 Köszi #3 , hogy szóltál.
Ki hova jelentkezett?
8/36 anonim válasza:
Sziasztok! Én műveszeti szakra adtam be, így a gyakorlati eredmények számítanak. Általános eljárásban még nem mertem jelentkezni, most nyáron szedtem össze a bátorságom. A rendszerben rögzített pontom 40 ponttal lett magasabb mint az általános eljárás minimum pontszáma, ami ugye a bekerüléshez szükséges. Nagyin izgulok így is :( Szerintetek emelhetik a ponthatárt olyan magasra, hogy nem kerülök be az általános eljárásban megfelelt pontszámmal sem?
9/36 anonim válasza:
Sziasztok!
Én a Pázmányra jelentkeztem Master business of administration mesterre! Kíváncsi vagyok, mennyivel fognak feljebb menni a pontok, az általános eljáráshoz képet!
8-as, én azt vettem észre, hogy a pótfelvételi eljárás során mindig magasabb a ponthatár, mint az általánosnál. :/
10/36 anonim válasza:
Sajnos igen ,vannak olyan szakok ,ahol akár 60-70 ponttal nagyobb a ponthatár a pótfelvételin mint az általánoson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!