Napi 5 óra utazást ki lehet bírni?
Ilyen büfészakon ki lehet bírni de én inkább vásárolnék egy ingatlant az egyetemhez közel, majd diplomázás után eladnám.
Így csináltam anno amikor egyetemista voltam és még befektetésnek is tökéletes volt, mert nem csak értékálló de akkor infláció feletti volt az ingatlanárak-emelkedése.
Nincs esetleg egy olyan albérlet, ahol ismerőseid laknak és beférnél?
Nem is feltétlenül minden éjszakára, csak heti 1-2x, hogy tudj rendesen pihenni.
Az én időmben volt egy srác, aki úgy lakott a haverjaival, hogy a tulaj nem tudott róla 😀
5 vagy 6 srác bérelte hivatalosan az albit, az nem tűnt fel neki, hogy plusz egy fő cuccai ott vannak, ha meg néha össze is futottak, simán azt hitte, hogy valakihez feljött a haverja. Az alvást úgy oldották meg, hogy ha az eredeti bérlők közül valaki hiányzott (barátnőnél aludt, beteg volt,gyakorlatra ment stb.), akkor az ő ágyában, ha pedig maximum létszám volt, akkor a kádban 😁 aludt...
Csináltam hasonlót.
- Nem mindegy, hogy tudsz-e aludni, tanulni, enni a járművön.
- Legyen alkalmi "menedék"! Egy haver, akinél alhatsz, vagy annyi pénz, hogy ha kell 1 éjszakát valahol alhass, ha lekésed a járatot vagy valami!
- Vegyél kocsit! Valami fostalicskát.
- NŐ!!! Én 1 év után a barátnőmhöz költöztem. Saját lakása volt.
Vagy "alvós meló". Pl. Éjjeliőr egy irodaházban. Így pénzért alhatsz. Csináltam egyetem alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!