Hosszú távon lehet bírni a napi 4 óra utazást?
Szerintem nem lehet bírni.
A költségnek sem árt utána nézni, lehet, hogy nem sokkal lenne drágább egy albérlet.
Azt is vedd figyelembe, hogy lehet, hogy reggel 8-ra kell menned vagy este 6-kor végzel.
Szegeden is az állomástól kell gyalogolni az egyetemig, gondolom otthon a Kökitől is, a vonatra általában kell várni (én is ingázom), késhet is a vonat, könnyen felmehet az napi 5 órára is.
Ezt a 4-5 órát sokkal hasznosabb dologra is lehet fordítani (mondom úgy, hogy én is ingázom, sokkal kisebb távon, de ugyanennyi időt elvesz).
Az nem csak ugy van, hogy 2 ora a menetido ... hozzajon meg a ki kell menni az allomasra es az erkezes utan meg haza is kell menni az allomasrol. Lekesheted a vonatot, de keshet is a vonat akarmilyen okbol. Raadasul minden nap vonatjegy. Ertem en, hogy a kollegium nem a legmegfelelobb, de egy alberletet is ki lehet venni a suli kornyeken, akar tobben is ha tobbszobas a kegli.
Nekem volt egyszer egy szegedi csajom, de utaltam allandoan lejarni hozza (pedig autoval mocorogtam).
Akar az uzemanyag arat nezed, akar a vonatjegy koltsegeit (ha helyben laknal alberletben), mar majdnem kijon egy kozos berelt lakas koltsegenek a radeso resze. Az autopalya matricat se felejtsd el.
Gondolom azert szeretnel mindig hazajarni, mert meg nem igen vagtad el a koldokzsinort a szuleidtol, de ne felj felnoni. Nem kell mindig anyu foztje es, hogy kimossak a "pelenkaidat". Egyetemista leszel, irany az elet! Untig eleg lesz a hetvegeken hazajarni es feltolteni a keszleteidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!