Hosszú távon lehet bírni a napi 4 óra utazást?
Jó kategóriába került ez a kérdés, mert
aki annyi önállósággal és alkalmazkodóképességgel sem rendelkezik, hogy lelki törés nélkül távol lakjon az otthonától, nagyon gyanús, hogy
a megszerzett diplomáját sem fogja tudni kamatoztatni.
A tanulással párhuzamosan muszáj elkezdeni valamilyen pszichoterápiát, csak így lehet versenyképesnek maradni.
Utolsónak:
"önállósággal és alkalmazkodóképességgel sem rendelkezik"
Az szerintem, hogy ilyen távra bejárjak nap mint nap rácáfol az első állításodra. Az alkalmazkodóképességről és a "lelki törés"-ről meg beláthatod, sokkal jobb egy nyugodt közegben tanulni, mint egy olyan helyen, ahol nagy a jövés-menés. Kollégium esetén az alvás is problémás, mondanom se kell miért. Az albérlet esetén meg tényleg álom egy kis szobában nyomorogni, meg egy véletlenszerű lakótársat elviselni. Elég lesz az "önállóság", ha elvégeztem az egyetemet és lesz munkám, hogy eltartsam magam. Szerintem neked rálátásod sincs az efféle dolgokra, mivel értelmi képességeidből ítélve nem hiszem, hogy részed lett volna felsőoktatási képzésben.
Ugye tudod, hogy a napi 4 óra, az igazából kb. 6 lesz?
Mert mire kiérsz a megállóba, akkor előbb kell kiérned nehogy lekésd, mert a BKV kiszámíthatatlan. Szegeden is gondolom még mész busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!