Ki fogja bírni az aranyhörcsögöm a 3 és fél órás utazást az autóba?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 20:34
1/5 anonim válasza:
Lég kondis kocsi? Mer ha ja akkor ja xD
Ha nem akkor is csak legyen neki víz, tegyél a ketrecre egy vizes törölközőt, ne a napra tedd.
2/5 anonim válasza:
Igen.
Nekem is kibírta. Több hörcsögömmel is volt ilyen, hogy utazott kocsiba több órát. Ugyanúgy aludt.
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos eddig egyik hörcsögömet sem sikerült rászoktatnom a vízre, ezért almát, uborkát adok neki, amiben azért van folyadék.Csak azért kérdeztem, mert ezt a meleget a szobámban is alig bírja ki és akkor mi lesz vele a 40 fokos kocsiba?Ha lehúzzuk az ablakot, az se jó neki, mert nem szeretik a huzatot. De a vizes törülköző jó ötlet, mert akkor nem fog neki besütni a nap és nem lesz annyira melege sem.Szóval köszi az ötletet :))
2012. jún. 21. 11:35
4/5 anonim válasza:
Ne aggódj, mi a nyulunkkal utaztunk három órát, vonaton. Bár akkor még nem is volt kánikula. Vigyázz rá, hogy jól szellőző helyen legyen, és igyon eleget (vagy legalább olyat egyen, amiben folyadék van).
5/5 anonim válasza:
Én Gyöngyösre jártam főiskolára Debrecenből, és hétvégente általában utazott velem a hörim oda-vissza, télen-nyáron (már amíg suli volt), elég jól viselte, szerintem nem lesz gond.
A törölközős ötlet egész jó, ha akkor eszembe jut, biztos én is így csináltam volna (sőt, még egy kis friss hideg vizet is vihetsz, hogy át tudd öblíteni a törcsit, ha már száradna vagy melegedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!