Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok belépni a...

Miért nem tudok belépni a Neptunba?

Figyelt kérdés
Szeretném elkezdeni kitölteni az adatokat a beiratkozáshoz, megkaptam az emailt a Neptun belépéssel kapcsolatban, megváltoztattam a jelszót, ahogy írták... Próbáltam utána belépni, először azt a hibaüzenetet kaptam, hogy a webes bejelentkezés nem engedélyezett, néhány próbálkozás után pedig azt, hogy a felhasználónév vagy a jelszó érvénytelen. Mindkettőt jól írtam be, ez 100%. Mi lehet a gond? Google a barátom, de semmi használható infót nem találtam azon kívül, hogy "biztos elírtam valamit", de többször is ellenőriztem.

2024. aug. 4. 01:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudsz beiratkozni, az augusztus végén lesz.
2024. aug. 4. 01:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Van ékezet a jelszavadban? Pont tegnap mesélte egy ismerősöm, hogy őt amiatt nem engedte be a neptun. Az elfelejtett jelszó gombra kattintva változtasd meg a jelszavad és utána próbálj belépni. Ha ezután se sikerül, akkor viszont hívd fel a TO-t, mert lehet náluk van a hiba (én így jártam gólyaként).
2024. aug. 4. 03:37
 3/11 anonim ***** válasza:
24%
Kérj egy jelszóemlékeztetőt, kb mindig az a hiba, hogy mégis elírtad...
2024. aug. 4. 07:56
 4/11 A kérdező kommentje:

Nincs ékezet benne.

A jelszóváltoztatásnál ez áll: “ Elfelejtett jelszó cseréje vagy zárolt fiók feloldása

Ezt a szolgáltatást akkor válassza, ha jelszavát elfelejtette, és/vagy a fiókja zárolódott, de az egyetemi jogviszonya még fennáll” —> még nincs egyetemi jogviszonyom, mert még nem iratkoztam be.

A belépésnél nem dob fel lehetőséget jelszóemlékeztetőre.

Tudom, hogy augusztus közepétől van beiratkozás, de a tájékoztatóban nem írtak arról, hogy addig be se lehet lépni. Sőt azt írták, hogy kezdjük el az első lépéseket.

Holnap hívom őket, ha addig nem oldódik meg.

2024. aug. 4. 08:09
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom, ott a lehetőség. Ne legyél már életképtelen
2024. aug. 4. 08:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Új webes felület van, csak belépés gomb van, nincs jelszó emlékeztető. Nyilván kerestem már...
2024. aug. 4. 11:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Elfelejtett jelszó cseréje

Ez a jelszóemlékeztető!!!

2024. aug. 4. 12:04
 8/11 A kérdező kommentje:
A másik hibaüzenetre is van tipped? Amikor azt írja, hogy a webes bejelentkezés nem engedélyezett.
2024. aug. 5. 10:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld meg másik böngészőben, de ha ott se működik, akkor hívd fel a TO-t. Nekem is ezt írta és náluk volt a probléma, nem nálam.
2024. aug. 5. 12:40
 10/11 A kérdező kommentje:
4-féle böngészőn próbáltam, laptopról, telefonról, tabletről, de mindenhol ugyanaz. A TO-t próbáltam elérni, a héten szabin vannak, legközelebb 12-én dolgoznak. De a költségtérítés első felének aug. 8-ig meg kell érkeznie. Viszont ehhez be kellene tudnom lépni a Neptunba a pénzügyekhez. Írtam a pénzügyeseknek egy emailt... ott azt a választ kaptam, hogy a neptun belépési problémán már dolgoznak. Egyszer az életben működhetne valami azonnal úgy, ahogy kellene...
2024. aug. 5. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!