Miért nem tudok belépni a Neptunba?
Figyelt kérdés
Szeretném elkezdeni kitölteni az adatokat a beiratkozáshoz, megkaptam az emailt a Neptun belépéssel kapcsolatban, megváltoztattam a jelszót, ahogy írták... Próbáltam utána belépni, először azt a hibaüzenetet kaptam, hogy a webes bejelentkezés nem engedélyezett, néhány próbálkozás után pedig azt, hogy a felhasználónév vagy a jelszó érvénytelen. Mindkettőt jól írtam be, ez 100%. Mi lehet a gond? Google a barátom, de semmi használható infót nem találtam azon kívül, hogy "biztos elírtam valamit", de többször is ellenőriztem.aug. 4. 01:43
1/11 anonim válasza:
Nem tudsz beiratkozni, az augusztus végén lesz.
2/11 anonim válasza:
Van ékezet a jelszavadban? Pont tegnap mesélte egy ismerősöm, hogy őt amiatt nem engedte be a neptun. Az elfelejtett jelszó gombra kattintva változtasd meg a jelszavad és utána próbálj belépni. Ha ezután se sikerül, akkor viszont hívd fel a TO-t, mert lehet náluk van a hiba (én így jártam gólyaként).
3/11 anonim válasza:
Kérj egy jelszóemlékeztetőt, kb mindig az a hiba, hogy mégis elírtad...
4/11 A kérdező kommentje:
Nincs ékezet benne.
A jelszóváltoztatásnál ez áll: “ Elfelejtett jelszó cseréje vagy zárolt fiók feloldása
Ezt a szolgáltatást akkor válassza, ha jelszavát elfelejtette, és/vagy a fiókja zárolódott, de az egyetemi jogviszonya még fennáll” —> még nincs egyetemi jogviszonyom, mert még nem iratkoztam be.
A belépésnél nem dob fel lehetőséget jelszóemlékeztetőre.
Tudom, hogy augusztus közepétől van beiratkozás, de a tájékoztatóban nem írtak arról, hogy addig be se lehet lépni. Sőt azt írták, hogy kezdjük el az első lépéseket.
Holnap hívom őket, ha addig nem oldódik meg.
aug. 4. 08:09
5/11 anonim válasza:
Jézusom, ott a lehetőség. Ne legyél már életképtelen
6/11 A kérdező kommentje:
Új webes felület van, csak belépés gomb van, nincs jelszó emlékeztető. Nyilván kerestem már...
aug. 4. 11:18
7/11 anonim válasza:
Elfelejtett jelszó cseréje
Ez a jelszóemlékeztető!!!
8/11 A kérdező kommentje:
A másik hibaüzenetre is van tipped? Amikor azt írja, hogy a webes bejelentkezés nem engedélyezett.
aug. 5. 10:14
9/11 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg másik böngészőben, de ha ott se működik, akkor hívd fel a TO-t. Nekem is ezt írta és náluk volt a probléma, nem nálam.
10/11 A kérdező kommentje:
4-féle böngészőn próbáltam, laptopról, telefonról, tabletről, de mindenhol ugyanaz. A TO-t próbáltam elérni, a héten szabin vannak, legközelebb 12-én dolgoznak. De a költségtérítés első felének aug. 8-ig meg kell érkeznie. Viszont ehhez be kellene tudnom lépni a Neptunba a pénzügyekhez. Írtam a pénzügyeseknek egy emailt... ott azt a választ kaptam, hogy a neptun belépési problémán már dolgoznak. Egyszer az életben működhetne valami azonnal úgy, ahogy kellene...
aug. 5. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!